Over Digitalization

Software engineer en programmeur

Wij hebben programmeurs in industriële en wetenschappelijke hoek. Met een achtergrond en opleiding als lucht-ruimtevaart technicus aan de Universiteit van Delft.

Bijzonder complexe problemen, waar een gemiddelde programmeur ophoudt, hebben daarbij onze speciale aandacht en interesse. Onze wiskundige kennis en technische achtergrond, gecombineerd met jarenlange ervaring in programmeren zorgen ervoor dat vrijwel geen uitdaging op dit gebied ons te groot is.

 

C++, C# en Python programmeur

Een flinke uitdaging, daar houd ik van. Als programmeur met een passie voor bijzonder complexe problemen vanuit zowel de industriële als wetenschappelijke invalshoek houd ik mij dagelijks bezig met het optimaliseren van processen en automatiseringssystemen. Ik werk veel met programmeertalen: C++, C# en Python.

Commercieel meedenken

Als brug tussen de programmeur en wetenschapper ben ik een strategisch partner die ook commercieel meedenkt. Oplossingsgericht werken, waarbij het scheiden van hoofd- en bijzaken ervoor zorgt dat een effectieve aanpak de efficiëntie niet in de weg staat. Kortom; een senior programmeur die je niet iedere dag tegenkomt.

Mijn digitaal profiel

Download mijn CV, whitepaper en voorbeeldprojecten in een makkelijk printbare PDF


Download